Kelimelere güven, imzanda güç var!

İMZACI OLUN

Tüm Haklar İçin Yaz kampanyalarına imzacı olmak için bu formu kullanabilirsin.

Bazen bir imza veya mektupla bir insanın hayatını değiştirebilirsin. Dünyanın en büyük insan hakları etkinliği olan Haklar İçin Yaz (Write For Rights) kampanyasındaki amacımız da tam olarak bu! Kampanya kapsamında dünyanın her yerinde risk altında olan bireyler için harekete geçiyor, mektup ve imzalarımızla onlara destek veriyor, hak ihlallerine dikkat çekmeye çalışıyor ve otoritelere adaleti sağlama çağrısında bulunuyoruz.

Uluslararası Af Örgütü Türkiye Şubesi olarak bu yılki Haklar İçin Yaz kapsamında Onur Yürüyüşü’ne katıldıkları için yargılanan ODTÜ öğrencileri Melike Balkan ve Özgür Gür, Suudi Arabistan’da tutuklu bulunan kadın hakları aktivisti Nesime El-Seda, işkenceden kaçarak sığındıkları Malta’da yargılanan El Hiblu 3’lüsü, Güney Afrika’da cinsiyet temelli şiddet sonucu öldürülen Popi Qwabe ve Bongeka Phungula, Pakistan’da zorla kaybetmeleri araştıran ve bu nedenle kendisi de zorla kaybedilen İdris Khattak ve Kolombiyalı iklim hakları aktivisti Jani Silva için kampanya yürütüyoruz.

Sen de bize katıl, gücümüze güç kat!